Nyutdannet vassdragstekniker 2019

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Swecos 14 500 ingeniører, miljøeksperter og arkitekter jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn. Selskapets ansatte utfører årlig titusenvis av oppdrag i rundt 70 land over hele verden. I Norge har Sweco 1 350 ansatte og 26 kontorer over hele landet.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover noe annet enn nudler til lunsj, og helt klart diskusjoner der du kan nerde på fyllingsdammer, men også der du må leve deg inn nye fagområder. På Swecos kontor i Trondheim er vi 165 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og som jobber på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du fullfører en master innen relevante fag i 2019, brenner for smarte løsninger og liker å bli utfordret. Hos oss er det bare å kaste seg ut i det. Du får tett oppfølging av våre erfarne rådgivere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Bygge relasjoner og være en lagspiller.
  • Lytte til og forstå kundens behov.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Snakke og skrive norsk
  • Ha godt humør, ta initiativ og vise engasjement, også i krevende situasjoner.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Prosjektering av fyllingsdammer, terskler, inntak, flomsikringstiltak etc.
  • Hydrauliske vurderinger av flomløp, vannveier etc.
  • Samarbeid med engasjerte kunder.
  • Bruk av moderne prosjekteringsverktøy.
  • Revurdering av vassdragskonstruksjoner landet rundt.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og splitter nye lokaler i Lysgården på Sluppen i Trondheim). Oppstart 19. august 2019.

Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Arild Høydal

Gruppeleder Dam

+47 971 57 530

Arild.Hoydal@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: