HMS-leder Beate Larsen (t.v.) besøker prosjektet Ranheimsfjæra Barnehage. Fra venstre: Beate Larsen, anleggsleder Jarle Eidsmo, prosjektleder Rune Løfshus, maskinkjører Håvard Kjøsnes, maskinfører Esten Eggan og prosjektingeniør Andreas Erlandson.

Teknobygg gjennomfører sikkerhetsuke

Teknobygg er nå i ferd med å gjennomføre sin årlige sikkerhetsuke.

De har valgt mottoet «Helt sikker».

– I år er satt fokus på den ansattes egen bevissthet rundt HMS og «bryr vi oss» om vår kollega. Sikkerhetsuken ble sparket i gang klokken 07.00 mandags morgen, hvor hele ledergruppen var ut på hver sin byggeplass, hvor de presenterte tema og bakgrunn for sikkerhetsuken, delte ut t-skjorter, og satte i gang oppgave som det skal arbeides med i løpet av uka, sier HMS-leder i Teknobygg, Beate Larsen.

Alle måtte i tillegg svare på en undersøkelse om egen kunnskap og holdning til HMS-arbeidet på sitt prosjekt. Sikkerhetsuken blir avsluttet fredag, hvor resultatet av oppgavene vil bli presentert.

– Her vil det bli gjennomført en ny spørreundersøkelse som vil vise om sikkerhetsuken har bidratt til økt bevissthet og kunnskap rundt HMS-arbeidet, sier Larsen.