Omregulering av reguleringsplan

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist03.10.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m.

Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter en kandidat som skal bistå med omregulering av reguleringsplan for byggetrinn 3.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Tilbudte ressurs skal bistå Bybanen Utbygging med alt arbeid i forbindelse med vedtakelse av slik omregulering, herunder utarbeidelse av alle dokumenter som er nødvendige for søknaden, kontakt med Bergen kommune på oppdragsgivers vegne, samt innarbeidelse av innspill fra Bergen kommune/og eller grunneiere i forbindelse med omreguleringen.

Dine kvalifikasjoner:

Tilbudte ressurs må ha utført lignende dokumenterbare arbeidsoppgaver tidligere, samt ha god dokumentert kjennskap til arbeid med reguleringsplan.

Det er et krav at vedkommende har god kjennskap til behandling av 3D-modell. Tilbudt ressurs må også ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen.

Plankartet skal tegnes digitalt, og ressursen må ha erfaring med tegning av digitalt plankart fra tidligere. Det kreves også kjennskap til det format Bergen kommune benytter til innlevering av plankart.

Ressursen må også ha meget gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Det er ønskelig at kandidaten har utdanning som ingeniør eller annen relevant grad. Det er også ønskelig at kandidaten har gjennomført et eller flere likelydende oppdrag tidligere.

Bybanen Utbygging forventer at de ressurser som tilbys er selvgående og kommuniserer godt internt og med eksterne parter.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 03.10.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: 01.11.18

Varighet: 01.05.19

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: