Norema åpner proffsenter i Moss

1.juli tok Anders Slåtten over som eier og daglig leder for Norema Kjøkkenstudio Ski. Nå satser de friskt mot proffsegmentet, og oppretter et eget proffsenter sentralt plassert i Moss.

– Vi opplever stor pågang fra entreprenører som ønsker å samarbeide med Norema, og i løpet av bare et par måneder så nærmer vi oss 100 millioner i tilbud gitt, sier Anders Slåtten i en pressemelding.

Med seg på laget har han fått Anita Andersen som salgssjef proff. Hun har lang erfaring innen prosjektering av fastinnredning fra blant annet Byggmakker og Carlsen Fritzøe.

- Mange entreprenører og utbyggere i bransjen opplever at de ikke får den profesjonelle hjelpen som de etterspør, og akkurat dette er noe som vi tar tak i for å kvalitetssikre, sier Anita Andersen.

Satsingen mot proffsegmentet har blitt muliggjort etter at Norema 1. Juli endret forretningsmodellen til forhandlerdrift. Anders Slåtten hadde da drevet Norema kjøkkenstudio Ski i 2 år, og fikk mulighet til å ta over som eier. Salgsdirektør Martin Werring i Nobia Norway, som eier varemerket Norema, er glad for at Anders ville å ta over.

- Vi tror at med lokalt eierskap og enda tettere nærhet til markedet, så vil Norema Kjøkkenstudio Ski styrkes og være bedre rustet til å møte nye markedsbehov. Vi søker nå flere nye forhandlere som vil jobbe på samme profesjonelle måte som Norema Kjøkkenstudio Ski, sier Werring.

Lokaler

Norema Kjøkkenstudio Ski har allerede signert avtalen om nye lokaler i Moss.

- Ved å ha flere lokasjoner å møte sluttkunden på, vil vi være mer fleksible enn noen andre som opererer i vårt nedslagsområde. Vårt lokale i Moss tilpasses proffen, med gode utstillinger som gir inspirasjon. Lokalene har direkte tilknytning til konferanselokale hvor det kan kjøres møter fra 5-100 personer. Vårt mål er at samarbeidspartnere, sluttkunder og leverandører skal bli møtt og forstått slik at vi alle kan oppleve en hverdag som gir energi og inspirasjon, sier Slåtten.

En annen viktig satsing er implementeringen av effektive IT-systemer som muliggjør bedre prosjektering og oppfølging av kunder.

- Den digitale hverdagen er kommet for å bli og akkurat dette er noe Proffsenteret legger stor vekt på. Ved å bruke riktige IT systemer kan vi enkelt overvåke våre prosesser både på tid, kostnad, kvalitet og framdrift - dette er noe som alle parter i et byggeprosjekt vil kunne nyte godt av, sier Slåtten

FundingPartner

For å realisere denne satsningen tar Norema Ski opp et lån på 2 millioner via den nylanserte folkefinansieringstjenesten FundingPartner, og blir dermed en av de første bedriftene i Norge som benytter seg av denne finansieringsformen.

- Vi ønsker å være fremoverlente, både når det kommer til kundene våre, og hvordan vi driver vår egen bedrift. Derfor ble FundingPartner et naturlig valg når vi trengte finansiering, sier Anders Slåtten

Daglig leder i FundingPartner, Geir Atle Bore, er veldig fornøyd med å ha fått Norema Ski på laget.

- Vi ser etter bedrifter med solid ”track record”, god ledelse og en god betjeningsevne. Disse bedriftene er selve ryggraden i norsk økonomi, og utgjør drøyt 90% av alle norske selskap. Norema Ski scoret veldig bra på alle disse faktorene, og er et perfekt lanseringscase for oss, sier Bore.