Vegtekniker

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist13.01.2019

Rambøll er inne i en ekspansiv fase med tydelige vekstmål. Vi tror på fremtiden og tilbyr våre medarbeidere spennende prosjekter og utfordringer, og sammen bygger vi morgendagens samfunn. For å realisere ekspansjonsplanene våre, søker vi nå etter en erfaren vegteknikker – som skal bli med på oppbyggingen av område innenfor RST (Road Survey Technology) i Norge.

Arbeidssted vil være Drammen.

For mer informasjon om RST:

http://rst.ramboll.se/

Om stillingen

Rambøll RST er en av Europas ledende konsulentmiljøer innenfor planlegging og vedlikehold av veier. Du kommer til å bli en nøkkelperson når vi nå skal bygge opp RST området i Norge, på samme måte som vi har gjort i Sverige og Finland. RST fokuserer på konsulenttjenester innenfor drift og vedlikehold av statlige og kommunale veier. Du kommer til å ha et tett samarbeid med dine kollegaer i Norge, Sverige og Finland. Vi tilbyr et fritt og stimulerende arbeid hvor du vil ha store muligheter for å kunne utvikle både deg selv og RST.

Hvem vi søker

Til denne rollen søker vi etter deg som er vant til å initiere, drive og arbeide i prosjekt. Den rette personen har:

  • Erfaring innenfor vegteknikk, vegmateriale, vegundersøkelser/måling og vedlikeholds planering
  • Har en evne til å jobbe både selvstendig og i prosjekter
  • Har minst 7 års erfaring innenfor drift, vedlikehold og vegteknikk
  • Har en akademisk utdannelse på universitets eller høgskolenivå
  • Har et bredt nettverk i bransjen.

Som person drives du av å finne tekniske og langsiktige løsninger på kundenes utfordringer. Du er kreativ og har en sterk drivkraft i forhold til utvikling, både teknisk og kommersielt.

Noe reisevirksomhet må påregnes, da avdelingen vil stille krav til tverrfaglig samarbeid og stor grad av kundekontakt.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Trond Cato Johansen ( trond-cato.johansen@ramboll.se, +47 90536505) eller Peter Ekdahl ( peter.ekdahl@ramboll.se, +46 706 617826)

Søk stilling

Vis flere stillinger: