Stillasdagene arrangeres for første gang i Bergen

11. og 12. september inviterer Stillasentreprenørenes forening (SEF) utstillere, foredragsholdere og deltakere på årets messe - som har fått tittelen: «Med SEF for en samfunnsansvarlig bransje». 

- Vi er svært fornøyd med deltakelsen og engasjementet her i dag, og ikke minst med de mange varierte og interessante innleggene, sier Geir Gule, styreleder i SEF.

Han trekker frem verdien av å møtes på tvers av sektorene og viktigheten av å lære av hverandre.

Konferansens første dag har hatt fokus på digitalisering og bruk av ny teknologi. Rekruttering av nye søkere til bransjen sto på agendaen og deltakerne fikk informasjon om selskapers muligheter for å tilby lærlinger stipend og utvekslingsmuligheter til utlandet i statlig regi.

Flere foredragsholdere har hatt fokus på HMS og gjort bransjen bevisst på sitt felles ansvar for sikkerhet med oppfordringen om å ta ansvar og å bry seg om hverandre.

Dette er syvende året at stillasentreprenører, utstillere og foredragsholdere fra olje- og gassektoren møter kollegaer fra bygg og anlegg.
I år som i fjor får utstillerne god oppmerksomhet gjennom en speed-date. Slik får alle utstillerne godt besøk av deltakerne på sine stander.