DAK-operatør

Systembygg er medlem og medeier i Nordbohus-kjeden, en av Norges største boligleverandører. Vi har kontor i Trondheim og på Brekstad. I Trondheim finner du oss i fine og moderne lokaler i 4. etg. på Sirkus shopping. Nordbohus Systembygg selger og bygger eneboliger og flermannsboliger i Trøndelag. Vi ønsker nå å forsterke den tekniske staben i Trondheim.

FirmaNordbohus Systembygg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Systembygg skal forsterke den tekniske staben med en DAK operatør. I Nordbohuskjeden er vi opptatt av at alle Nordboere skal være BEST. Det vil si Blid, Engasjert, Strukturert og Trygg. Kjenner du deg igjen i dette, og har de kvalifikasjoner vi etterspør nedenfor, vil vi gjerne ha en søknad fra deg.

Om stillingen

I jobben som DAK operatør i Systembygg AS vil du få en spennende og variert hverdag i et trivelig miljø, hvor utarbeidelse av salgstegninger, byggemeldingstegninger, situasjonsplan og terrengsnitt er ditt kjerneområde. Andre arbeidsområder kan være salg, markedsføring og koordinering av prosjekteringsmateriell fra flere fag.

Arbeidssted er i Trondheim. Du vil få opplæring gjennom Nordbohusskolen i de kontorstøttesystem som benyttes i bedriften.

Kvalifikasjoner

  • Du må være BEST, Blid Engasjert Strukturert og Trygg.
  • Du har gode datakunnskaper.
  • Du har kjennskap til, og erfaring med DAK-verktøy. Vi benytter Archicad.
  • Praktisk erfaring i tømrerfaget er et fortrinn.
  • Interesserte med bakgrunn fra teknisk fagskole oppfordres også til å søke.

Spørsmål om stillingen?

Kontakt avd. leder Stian Ervik på tlf 907 78 104.

Søknad og CV sendes pr. epost til stian.ervik@nordbohus.no

Vis flere stillinger: