Arealplanlegger med erfaring

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.10.2018

Faggruppe Arealplan og landskap består i dag av 8 medarbeidere.

Grunnet økende oppdragsmengde (bl. a med E6 Ranheim-Værnes, Tømmerterminal Rudshøgda og andre større og mindre oppdrag) søker vi nå en engasjert og initiativrik medarbeider innen arealplanlegging og utredning.

Vi søker en dyktig og selvstendig person med god kjennskap til utarbeidelse av bl. a reguleringsplaner og som liker å jobbe i tverrfaglige team i et stort og variert fagmiljø. Forståelse for planprosesser og gjennomføring er en forutsetning. Du bør ha noen års erfaring og du bør kunne håndtere Autocad/Fokus Arealplan og ta ansvar og disiplinledelse innenfor ulike areal- og utredningsoppgaver. Multiconsult har også en økende satsing innenfor urbanisme, og det vil også være en fordel om du har interesse innenfor by- og tettstedsplanlegging.

Ansvarsområde

Våre arbeidsoppgaver omfatter ulike typer arealplanlegging som konseptvalgutredninger, kommuneplaner, kommunedelplaner, reguleringsplaner og ulike typer arealanalyser, mulighetsstudier, konsesjonssøknader, dispensasjonssøknader mm.

Vi har de siste årene hatt mange store og omfattende oppgaver innenfor ulike typer konsekvensutredninger og reguleringsplaner, spesielt innenfor vegsektoren. Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannet på masternivå innen arkitektur, landskapsarkitektur eller arealplanlegging
  • Erfaring med ulike typer arealplan- og utredningsarbeid på flere plannivå
  • Kunnskaper i bruk av AutoCad/Fokus Arealplan
  • Kjennskap til bruk av digitale kartverktøy
  • Kreativ, effektiv og løsningsorientert
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Multiconsult er et av landets største rådgivningsfirmaer med totalt ca. 1450 ansatte. I Trondheim er vi i dag ca 130 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. Vi flytter inn i helt nye lokaler på Sluppen i juni 2014. Kontoret er hovedkontor for region Midt som også har kontorer i Ålesund og Mo i Rana.

Trondheimskontoret er organisert i 4 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Eiendom, samt Industri, olje og gass. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca 40 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VAR.

Vi håper du finner stillingen interessant og ønsker deg velkommen som søker.

Fot nærmere informasjon om stillingen vennligst ta kontakt med Seksjonsleder Torunn Spets Storhov torunn.spets.storhov@multiconsult.no mob: 41633229

Søk stilling

Vis flere stillinger: