Construction Project Manager

IKEA's Forretningside er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig har råd til å kjøpe dem. IKEA har i dag 355 varehus i 29 land og i 2017 var det 2,1milliarder besøk på IKEA.com.

I Norge har IKEA i dag syv varehus - to i Oslo, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Kristiansand, ett på Ringsaker og ett i Trondheim. I tillegg har vi et Kundesenter og et Service Office (hovedkontor), lokalisert på Slependen i Asker.

FirmaIKEA
FylkeAkershus
StedSlependen
Søknadsfrist23.09.2018

I over 75 år har IKEA gitt folk over hele verden råd og mulighet til å skape vakre og funksjonelle hjem. Suksessoppskriften vår er menneskene bak møblene. Hver dag våger vi å tenke annerledes, og jobber sammen for å finne nye måter å gjøre ting bedre på. Når du jobber i IKEA kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

Vil du være med å bygge nye IKEA Norge?

Vi utvikler oss hele tiden gjennom ombygging av varehusene våre, i tillegg til at vi bygger og planlegger nye enheter Norge.

Nå trenger vi en Construction Project Manager til eiendomsavdelingen vår på IKEAs hovedkontor.

Stillingen rapporterer til Construction Manager i IKEA Norge.

Som Construction Project manager i IKEA vil du:

  • være ansvarlig både for nye prosjekter og kompliserte ombyggingsprosjekter
  • lede byggrelaterte aspekter ved byggeprosjektene våre fra forprosjekt til overtagelse
  • Sikkerhetsstille overordnet styring og kontroll på prosjektets alle aspekter
  • Sikre at prosjektet møter IKEAs krav til funksjonalitet og kvalitet
  • Samarbeide med ulike IKEA interne funksjoner i et prosjekts ulike faser

Hvorfor skal vi velge deg?
For å bli en av oss må du være deg selv. Også må du like å ta i et tak og jobbe sammen med andre. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som:

  • har bakgrunn som ingeniør innen Bygg & Anlegg
  • har byggteknisk bakgrunn, gjerne som rådgiver eller entreprenørerfaring
  • 5 års arbeidspraksis
  • Erfaring fra prosjekt- og byggeledelse ved store prosjekter
  • Tilleggsutdanninger innen økonomi, miljø og prosjektledelse er ønskelig

Hvorfor skal du velge oss?

Verden er i endring, det er vi også. Nå jobber vi med å bli enda mer tilgjengelig, slik at alle får en like god og inspirerende opplevelse uansett når, hvor eller hvordan de velger å handle hos oss. Dette trenger vi hjelp til, og har du lyst til å være med, lover vi en ansvarlig og inkluderende arbeidsplass - med en verden av muligheter. I arbeidet med å realisere folks drømmehjem, jobber vi hele tiden målbevisst med at vårt miljøavtrykk skal være så positivt som mulig.

Det innebærer at våre varehus også må endres i takt med utviklingen samtidig som ny logestikkbygg må etableres. Reisevirksomhet innen Norge må påregnes og vil være prosjektavhengig.

I IKEA har vi ressurser til å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Constrution Manager Søren Jonsson på telefon 970 70 686 eller pr e-post soren.jonsson@ikea.com.

Søk stilling

Vis flere stillinger: