Administrerende direktør Mari Skjærstad i Boligpartner viser frem årets førstepremie i Farmen. Foto: BoligPartnerFørstepremien i årets Farmen er en hytte av modellen Midthø fra BoligPartner. Illustrasjon: BoligPartner

BoligPartner-hytte blir førstepremie i Farmen

Når TV-programmet Farmen snart skal vises for nesten én million seere, er det BoligPartner sin Midthø-hytte deltakerne kjemper om.

Det skriver BoligPartner i en pressemelding fredag.

Både administrerende direktør Mari Skjærstad og hyttedirektør Sten Krogh sier de har stor tro på at det nye samarbeidet blir viktig for BoligPartner.

– Farmen-samarbeidet er optimalt for å treffe våre potensielle hyttekjøpere. Vi tror denne avtalen vil befeste vår posisjon som en stor og solid aktør innen fritidsboligsegmentet og bidra til ytterligere vekst, sier Skjærstad i pressemeldingen.

Tror på gevinst

Hyttedirektør Sten Krogh mener BoligPartner var en attraktiv samarbeidspartner for Farmen på grunn av selskapets satsing innen fritidsboligsegmentet.

– Vi har arbeidet hardt med merkevarebygging, og har et godt salgskorps som har bidratt til at vi har vokst mye på hytter de siste årene. Det blir selvfølgelig lagt merke til at vi tar markedsandeler, og med Farmen-samarbeidet girer vi ytterligere opp i kampen om å bli en av markedslederne i hyttemarkedet, uttaler Krogh.

Han tror samarbeidet vil skape interesse for BoligPartner-hyttene.

– Vi tror på økt interesse, flere salgsløp og flere kontrakter. I tillegg bygger et slikt samarbeid både stolthet og motivasjon internt. Vi håper også at flere små og store grunneiere, og nye leverandører, vil bli oppmerksomme på oss og ønsker et samarbeid. Vi er offensive og leter hele tiden etter attraktive utbyggingsområder, sier Sten.

Premiehytten

Førstepremien i årets Farmen, hyttemodellen Midthø, har et bruksareal på 78 kvadratmeter og rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en hems med ekstra sengeplasser. Takhøyden er nesten fem meter, og hytten har flere store vindusflater. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass.