Daglig leder Maxbo Teknikk

Maxbo Teknikk er en kompetansebedrift med fokus på kvalitetsprodukter, løsninger og konsepter for betong innen bygg- og anleggsbransjen. Selskapet gjennomfører prosjektering og bistår med monteringstjenester i tillegg til salg av betongbyggevarer og utleie og salg av forskalingsutstyr.

Maxbo Teknikk har 60 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Bærum, med regionale salgskontorer i Bergen (Vest), Trondheim (Midt) og Tromsø (Nord). Maxbo Teknikk samarbeider med Maxbo Proff over hele landet og er en del av Løvenskiold-Vækerø konsernet.

Les mer på www.teknikk.no

FirmaMaxbo Teknikk
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfrist01.10.2018

Maxbo Teknikk søker en dynamisk og samlende daglig leder med solid erfaring fra byggenæringen, anleggsvirksomhet eller annet teknisk miljø.

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse og erfaring fra en bedrift eller en større forretningsenhet. Videre har du hatt resultatansvar og kan dokumentere gode resultater og lederegenskaper. Bred og relevant erfaring kan kompensere for utdannelse. For å lykkes hos oss må du være strategisk orientert, med solid operativ kompetanse.

Som daglig leder for Maxbo Teknikk vil du blant annet jobbe med effektivisering av drift og videreutvikling av våre dyktige medarbeidere. Du har god kommersiell og økonomisk forståelse og det er en fordel om du har jobbet med utvikling av produkt- og tjenestetilbud.

Du fremstår som en tydelig ambassadør for vårt selskap og trives med å bygge relasjoner med våre kunder samt våre nasjonale og internasjonale leverandører.

Du behersker engelsk godt, og det er en fordel om du snakker tysk.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Christine H. Winther-Larsen på tlf. 993 93 534. Søknad sendes via våre hjemmesider www.incontro.no snarest, og innen 01.10.2018.

Vis flere stillinger: