Adm. direktør

Selvaag Prosjekt AS er et heleid entreprenørselskap i Selvaag Gruppen AS. Selskapet er i vekst og har en klar visjon om å være en ledende totalentreprenør innen fornyelse av boliger som er et marked med et betydelig potensiale. Kundene er primært borettslag og sameier i Osloregionen. Selvaag Prosjekt tilbyr tilstandsvurderinger, ombygging, rehabilitering og fornyelser som verdiøker boligene.

FirmaSelvaag Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Selvaag Prosjekt har i dag 26 ansatte og omsetter for 250 mnok. Vår posisjon i markedet og eiere med vilje til å satse videre gir et godt utgangspunkt for rask vekst.

Vår nåværende leder, som har vært med siden oppstart av selskapet, nærmer seg pensjonsalder. Vi søker en ny administrerende direktør som kan være med å ta selskapet videre til et nytt nivå. Du er en engasjert leder som skaper resultater sammen med dyktige medarbeidere i selskapet.

Rett kandidat får kombinere teknisk kunnskap med kommersiell teft. Du evner å gjøre selskapet synlig og å skape tillit i markedet. Som leder er du en sentral del av et velrennomert konsern med en solid, langsiktig og kapitalsterk eier i ryggen.

Du har solid ledererfaring fra bygg/ entreprenørbransjen og kan vise btil gode resultater. Du har god markedsforståelse og drives av å skape verdier for eiere, kunder og samfunnet.

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Dag Holmen-Jensen, tlf. 924 27 567 eller Lasse Sørnes Pedersen, tlf. 452 31 222. CV og søknad registreres snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: