Kontrollingeniør - tunnel til prosjekt hos Bybanen

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist03.10.2018

Experis ønsker å ansette kontrollingeniør med god kompetanse innen tunnel for prosjekter hos våre kunder. I første omgang søker vi ingeniører med følgende erfaring for arbeid i prosjekt hos Bybanen i Bergen:

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Kontrollingeniør er ansvarlig for å følge opp utførelse av valgte løsninger og tunnelarbeid i entreprisen, herunder kontrakt, økonomi, fremdrift, SHA, målebrev mv.
  • Ha særlig fokus på oppfølgning av geologiske forhold i tunnelen, herunder gjennomføring av tunneldriving og sikringsarbeidet.
  • Oppfølging av entreprenørens leveranser og krav, samt å fokusere på og tilrettelegge for gode relasjoner med entreprisens samarbeidspartnere.
    Entreprenøren skal kontrolleres med hensyn til fremdrift, kvalitet og rapportering. Videre skal kontraktsforpliktelser følges opp med et særskilt fokus på endringer, avvik og SHA.
  • Være delaktig i å koordinere framdrift med øvrige entrepriser på stedet, herunder D14, D16 og langsgående tekniske entrepriser, samt følge opp tilkomst til sideordnede entrepriser.
  • Bistå Bybanen Utbyggings prosjekteringsledere med oppfølging/kontroll av leveranser fra prosjekterende konsulent (Sweco Norge AS).
  • Utføre oppgaver gitt i kontrollplaner med tilhørende sjekklister for byggeledelsen.
  • Delta på byggemøter, gjennomføre særmøter/fagmøter etc. ved behov, delta ved overtakelsesforretninger, følge opp mangellister og bistå i sluttoppgjør.
  • Kontrollere og attestere fakturaer (ISY) for entreprisene.
  • Det må påregnes skiftarbeid ved utførelsen av oppdraget.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Utdanning som ingeniør eller tilsvarende innen bygg og anlegg, ingeniørgeologi eller geologi. Manglende oppfyllelse av krav til utdannelse kan kompenseres med lengre erfaring.
  • Erfaring fra relevante og komplekse prosjekter innen tunnelbygging.
  • Relevant kontrollingeniørerfaring, anleggsledererfaring, eller tilsvarende erfaring fra entrepriser med tunnelbygging.
  • Erfaring med tverrfaglig koordinering i bygge- eller anleggsprosjekter. Anleggsteknisk erfaring vil bli vektlagt. Erfaring med kvalitetskontroll i prosjekter av tilsvarende størrelse vil også bli vektlagt.
  • Referanseprosjekter og referanser fra relevante oppdrag må oppgis. (Ansvarsområde og arbeidsoppgaver på prosjektene må beskrives)
  • Inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen.
  • Beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig. Bør også beherske engelsk godt.

Hva kan Experis tilby deg
Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com

Kristian Longvastøl
Kristian.Longvastol@no.experis.com

Vis flere stillinger: