Byggeplassleder


CM Prosjekt AS leverer prosjektadministrasjon til profesjonelle byggherrer og utvikler og leder alle typer byggeprosjekter innenfor kompliserte nybygg og utfordrende rehabilitering. CM-modellen innebærer blant annet styring av delte entrepriser og er spesielt egnet for komplekse prosjekter. CM Prosjekt står for prosjektadministrasjon på vegne av byggherre gjennom prosjektutvikling, teknisk og økonomisk prosjektstyring, prosjekteringsledelse og entreprise-administrasjon. Selskapet har en omsetning på ca. 100-150 mill. kr, og holder til i egne lokaler på Stabekk.
Se www.cm.no

FirmaCM Prosjekt
FylkeAkershus
StedStabekk
Søknadsfristsnarest

En byggeplassleder i CM Prosjekt har et hovedansvar for å styre produksjonen på byggeplassen. I tillegg kommer deltagelse i tidligfasens konseptutvikling og prosjekteringen for å bidra med produksjonserfaring i planleggingen.

Arbeidsoppgaver:

Som byggeplassleder vil du få ansvar for gjennomføring av prosjektene på byggeplassen, og koordinering og ledelse av alle entreprenører og leverandører. Du vil delta i prosjekteringen, både før og i byggeperioden, planlegge gjennomføring, fremdrift og logistikk på byggeplassen og følge opp arbeidene og entreprenørene. Videre skal du lede fremdriftsmøter og andre byggeplassmøter, ivareta ansvar som SHA-koordinator, og utøve kvalitetssikring. Oppgavene løses i nært samarbeid med prosjektleder.

Kvalifikasjoner og kunnskaper:

  • Utdannet sivilingeniør, ingeniør eller ved teknisk fagskole innen byggfag.
  • Tverrfaglig byggteknisk kompetanse
  • God kunnskap om drift på byggeplass, herunder økonomi, fremdrift, SHA og kvalitet
  • Erfaring fra entreprenør med ansvar for drift på byggeplass, og/eller som konsulent med ansvar innen prosjektutvikling
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Egenskaper:

  • Løsningsorientert, initiativrik og ansvarsbevisst
  • Strukturert og tillitsvekkende
  • God til å samarbeide med alle parter i prosjektet
  • Tar gjerne lederansvar og trives i rollen

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på denne siden

Vis flere stillinger: