Harald Renskaug er ansatt som prosjektsjef i Axer.

Axer styrker organisasjonen

Axer Eiendom har styrket organisasjonen med prosjektsjef og CFO. Samtidig er selskapet inne i en rekordtravel høst med fem salgsstarter i løpet av åtte uker.

Bakgrunnen for nyansettelsene er at Axer ønsker å utvikle nye forretningsområder, samt styrke prosjektgjennomføringskapasiteten, for igjen å kunne gjennomføre flere løpende totalentrepriser i Oslo-regionen og Bergen, skriver Axer Eiendom i en pressemelding.

Harald Renskaug er ansatt som prosjektsjef med ansvar for oppfølging av byggeprosjektene Axer gjennomfører i egen regi eller sammen med partnere. Han er utdannet siv. ing. fra NTNU og har fartstid som prosjektleder i Skanska Entreprenør i elleve år og OBOS Nye Hjem de siste 6,5 årene.

Mathias Lorentzen er ansatt som CFO i Axer.

Mathias Lorentzen er ansatt som CFO og vil i tillegg være ansvarlig for forretningsutvikling i selskapet. Han har en master i finans fra Handelshøyskolen i København samt master i revisjon og regnskap fra NHH. Lorentzen har seks års erfaring fra revisjon og transaksjonsrådgivningi PwC hvor han blant annet har jobbet med noen av de siste års større eiendomstransaksjoner, står det i meldingen fra Axer.

– Vi trenger å styrke oss innen forretningsutvikling fordi vi arbeider ut konsepter innen senior pluss, student pluss og generelle utleieboliger. Alle områdene er nært beslektet til vår nåværende business, så dette er ikke satsing på dypt vann sier CEO Pål P. Syse.

Med ett år uten en eneste salgsstart, står de nå nærmest på rekke og rad helgene frem til 7. oktober.

Det startet med Kronstad stasjon i Bergen (sammen med Merkantilbygg), fortsatte sist helg med Knudsen-kvartalet i Fyllingsdalen (sammen med Rema Etablering Vest), sistnevnte består av leiligheter og næring og solgte 50 prosent av arealet på lanseringsdagen. Gartnerløkken trinn II i Åsane kommer også ut i markedet om få uker, skriver selskapet

I Oslo er det 21 senior pluss selveierboliger på Montebello som er først ut, dernest 27 ferdigstilte borettslagsleiligheter som selges midt i sentrum av Vikersund.