Den nye butikken til Flisekompaniet på Haukås.

Flisekompaniet åpner ny butikk på Haukås i Bergen

Torsdag 6.september åpner Flisekompaniet Haukås på Åsane en ny butikk i Haukås næringspark i Bergen. 

– Vi har lenge drømt om å åpne en spennende og inspirerende butikk på Haukås ved Åsane, og nå er det endelig klart for åpningsfest fra torsdag 6. til lørdag 8. september. På Flisekompaniet Haukås viser vi et stort og variert utvalg av baderomsløsninger med flisnyheter fra verdensledende Italienske produsenter. Flisekompaniet Haukås har mange flotte og smarte utstillinger som gir inspirasjon for å realisere et nytt drømmebad, forteller Per-Ivar Ekeberg, marked- og konseptsjef i Flisekompaniet i en pressemelding.

Byggingen av Flisekompaniet Haukås på Åsane startet i vinter inne på den nye næringsparken på Haukås. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted. Butikken til Flisekompaniet Haukås er etablert i et nytt og moderne forretningsbygg, som er tilpasset kjedens konsept.

– Med et bredt utvalgt til både proff og privatkunder vil kundene finne alt som kan tenkes innen fliser, baderomsprodukter og tilbehør, samt en stor gulvavdeling med parkett og laminat. I tillegg har den inspirerende butikken en egen arkitektavdeling for både private og profesjonelle arkitekter, skriver selskapet.

Den nye butikken er på 1.100 kvadratmeter med egen proffbutikk og et moderne lager på 450 kvadratmeter. I tillegg vil kundene dra nytte av daglige leveringer fra kjedens sentrallager i Oslo, som er Norges største av lagerførte fliser.