Avdelingsleder Oslo

Protan AS er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Bedriften utvikler og produserer membraner, taksystemer, våtromssystemer (Litex), ventilasjonssystemer (Ventiflex) og tekniske tekstiler. Omsetningen var samlet på over 1,5 milliarder i 2017, og selskapet har 750 ansatte i 15 land. Hovedkontoret ligger i Drammen.

Det største forretningsområdet er tak og membraner. I tillegg leverer Protan høykvalitetsmembraner for våtrom og terrasser, og de gjennomfører radonsikring for nybygg og rehabilitering. Det er også utviklet spesialløsninger for designtak, cool roof, overvannshåndtering (Protan Blue Proof) og grønne tak.

Retningsgivende for våre holdninger og handlinger er våre verdier: Engasjement - Kvalitet - Ansvar - Samarbeid

FirmaProtan Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist23.09.2018

Vi søker Avdelingsleder i Oslo

Vi har spurt ansvarlig for forretningsområdet Protan Entreprenør i konsernet, Andreas Fritzsønn, hva Protan kan tilby og hva de er ute etter i disse rollene.

Kan du si litt om hvem dere er og hva dere står for?

Protan Entreprenør er Nordens og Norges største takentreprenør. Vi er totalleverandør av tjenester for tak og membraner til blant annet våtrom og terrasser, og leverer også produkter for radonsikring. Vi har høy kompetanse på egne produkter og vi samarbeider tett med teknisk avdeling i Protan for å utvikle nye innovasjoner.

Vi har et stort nettverk av dyktige, erfarne taktekkere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Kvalitet, fleksibilitet og pålitelighet er vårt varemerke.

Hva kan Protan Entreprenør tilby de som søker jobben?

Oslo er et marked i utvikling hvor vi ser for oss en sterk vekst de neste årene. I denne rollen vil du få mulighet til å løse både kulturelle og forretningsmessige utfordringer for å gjøre avdelingen rustet for fremtiden.

De viktigste ansvarsområdene i stillingen er ledelse og hovedansvaret for HMS. Som avdelingsleder vil du ivareta personal, drift og lønnsomhet ved gjennomføring av prosjekter. I denne stillingen er det viktig å fremstå som en synlig rollemodell, spesielt innen HMS, Protans verdier og ledelsesprinsipper.

Hvilken bakgrunn bør man ha for å lykkes og trives i jobben?

Vi ser etter kandidater med ledelseserfaring. Du må ha god struktur og være god til å planlegge og organisere på både kort og lang sikt. Som leder er du engasjerende, tydelig og du tør å stille krav. For å lykkes tror jeg det er viktig å være løsningsorientert, fokusere på det positive og trives med å lære nye ting.

Er dette noe for deg? Vi ser fram til å lese din søknad og CV og håper at du der kan beskrive hvordan du kan bidra til vår videre suksess. Søknadsfrist 23. september.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Direktør for Protan Entreprenør Andreas Fritzsønn på telefon 922 02 414, eller vår rådgiver i The Assessment Company, Ingunn Haugen Hegdal på telefon 913 92 874.

Søk stilling

Vis flere stillinger: