Team- og kvalitetskoordinator for våre håndverkere

AS Backe er blant Norges ledende entreprenørselskaper og eiendomsutviklere med ca 900 ansatte. Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med 115 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er AS Backe.

Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg.

Selskapet rigger for vekst med en forventet omsetning i 2019 på ca 800 MNOK

FirmaBacke Stor-Oslo
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfrist24.09.2018

En spennende stilling hvor du vil få ansvaret for oppfølging og utvikling av våre ca 50 fast ansatte håndverkere. Er du interessert?

Arbeidsoppgaver

Du vil få teamansvar hvor du skal være med på å bygge et godt håndverkerteam. Du skal være pådriver til å dyrke en "Riktig-første-gang" mentalitet. Du vil være med på rekruttering av nye håndverkere og skal ha fokus på riktig kompetanse- og kompetansebygging gjennom å følge opp opplæringsplaner. Videre vil du ha ansvar for og gjennomføre medarbeidersamtaler med våre håndverkere. Du vil få ansvar for bemanningsplanlegging - bygge optimale team i hvert prosjekt. Du skal sikre at lover og regler overholdes samt etablere og bistå i våre kvalitetssikringsrutiner (KS).

Du må være synlig i alle våre prosjekt i vårt område som strekker seg fra nord i Oslo via Drammen til Kongsberg.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har utdannelse innen bygg- og anlegg og har erfaring fra bransjen - gjerne fra betong- og tømrerproduksjon. Du har erfaring som teamleder og kan vise til gode resultater som teambygger. Du kjenner til og har jobbet med tekniske forskrifter og kvalitetssystemer.

Personlige egenskaper

Du er en gjennomfører med mye engasjement og pådrivervilje og er ikke redd for å sette deg høye mål. Du har gjennomslagskraft og er en god menneskekjenner. Du vet hva som skal til for å bygge gode team og er ikke redd for å sette krav til hver enkelt. Du har en god porsjon nysgjerrighet og er flink til å "selge" inn løsninger som gir effektivitetsgevinst. Du er strukturert og det betyr mye for deg at planer følges.

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø. I Backe Stor-Oslo satser vi på godt samspill i alle ledd hvor vårt motto er Tillit, Trivsel og Trøkk. Vi har fokus på kompetansebygging og at du skal få utvikle deg innen ditt arbeidsfelt. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Ronald Helander

48070707

ronald.helander@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: