Prosjektingeniør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo, Utlandet
StedFærøyene / Oslo
Søknadsfrist15.10.2018

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.

Vi ønsker nå å styrke vårt team med en prosjektingeniør ved vårt tunnelprosjekt på Færøyene.

Rollen som prosjektingeniør består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Stillingen omfatter bl.a. faglig støtte til prosjekt- og anleggsleder, samt oppfølging av ansatte, underentreprenører og leverandører. Du vil bidra til utarbeidelse av planer og styringsdokumenter mot produksjon, økonomi, K-HMS og ytre miljø, samt oppfølging av disse. Du vil bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø, der arbeidsoppgavene vil kunne endres etter hva som er mest hensiktsmessig til enhver tid.

Vi søker en selvstendig og fleksibel person, som er nysgjerrig på faglig utvikling og ivrig etter å lære. Du er løsningsorientert og strukturert, og motiveres av utfordringer i hverdagen. Du har gode samarbeidsevner og har gjerne lederambisjoner på sikt. Vi tror denne stillingen vil kunne passe godt for en som er nyutdannet eller tidlig i sin arbeidskarriere, gjerne som ingeniør /sivilingeniør innenfor tunnel og/eller anleggsfaget.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på prosjekt på Færøyene, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Søknadsfrist: snarest

Søk her

Kontaktpersoner:

Haakon Skretteberg
HR Manager, Infra Services
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no

Aage Lien
Head of Tunnel & Heavy Mass Handling
+47 913 90 860
aage.lien@ncc.no

Vis flere stillinger: