BIM-ansvarlig store prosjekter VVS Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist23.09.2018

Ønsker du å spesialisere deg innenfor BIM og digital samhandling? COWI fortsetter å vokse, og søker nå en dyktig ingeniør som vil jobbe med spennende prosjekter innen VVS faget.

DITT FAGMILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWIgruppen, med 80 års erfaring og ca. 6600 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 30 dyktige ingeniører i Oslo, og 140 totalt i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg. Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

DINE ARBEIDSOPPGAVER

Vi er ute etter deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. For oss er det viktig at du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet. Du liker å lære bort det du kan, er interessert i ny teknologi og trives med å løse konkrete problemstillinger. Din primæroppgave vil være BIM ansvarlig, BIM koordinator VVS, prosjektering og oppfølging av digital samhandling i alle faser av prosjekt.

Dine kvalifikasjoner:

  • BIM tekniker/ingeniør/sivilingeniør innen VVS og energi med minimum 3-6 års relevant arbeidserfaring
  • Særlig kjennskap, interesse og erfaring med bruk av Revit med Magicad for prosjektering
  • Erfaring med BIM og samhandlingsverktøy som Solibri og Navisworks
  • Erfaring med beregningsprogrammer/beskrivelser/kalkyle og kompatibilitet med åpen BIM
  • Erfaring med dRofus er en fordel
  • God kjennskap til prosjekteringsprosesser og prosjektfaser
  • God tverrfaglig forståelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter internt, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet, med et fokus på digital samhandling gjennom hele organisasjonen. Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.

Vi har et godt arbeidsmiljø som er svært viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.

Søknadsfrist: 23. september 2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Tom E. Sørlie (Avdelingsleder Bygninger Oslo), tlf: 995 29 588, e-post: teso@cowi.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: