Administrerende direktør

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

www.sykehusbygg.no

FirmaSykehusbygg HF
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.10.2018

Vi søker en synlig og samlende toppleder som skal videreføre arbeidet med å utvikle organisasjonen til å levere tjenester i toppklasse. Du bør ha erfaring som leder fra store komplekse utbyggingsprosjekter og gjerne kunnskap om sykehussektoren og/eller styring i offentlig sektor eller erfaring som på annen måte gjør deg relevant for en slik stilling. Som person oppleves du som trygg i rollen og har en leder stil som gjør at du evner å skape oppslutning om mål og retning.

For å lykkes i en slik krevende og spennende rolle tror vi at flere av de nedenstående ønsker mht. erfaring og personlige egenskaper må være på plass.

  • Gjennom å ha ledet større organisasjoner og store komplekse prosjekt har du bygd erfaring som blir relevant i en slik topplederjobb.
  • Du har en trygg og robust personlighet og omtales som «hel ved». Dette kjennetegnes bla. gjennom en involverende og lyttende lederstil i kombinasjon med evne til å ta godt forankrede beslutninger.
  • Du har høyere utdanning.
  • Du er opptatt av å skape en god kultur som kjennetegnes av LE - DEL - SE.
  • Du kan vise til gode analytiske evner og solid gjennomføringsevne.
  • Erfaring fra å lede andre ledere er viktig. Helst erfaring som gjør at man raskt kan bygge et godt og tillitsfullt forhold til styret og organisasjonen for øvrig. Du skal omsette eiernes ønsker for fremdrift og gjennomføringsevne gjennom å ha en solid organisasjon.
  • Du må kunne kommunisere godt og evne å skape begeistring og optimisme hos ulike grupper både eksternt og internt.
  • Du må evne å bygge et godt lag av nære medarbeidere som du gir ansvar, viser tillit og bruker som ditt viktigste lederverktøy. Du har ydmykhet og selvinnsikt nok til å innse hvor du selv trenger bistand, og evner å spille andre god.
  • Du har erfaring fra et tillitsfullt samarbeid med tillitsvalgte og vernetjeneste og vet å sette pris på dette samarbeidet.

Kontaktinformasjon og søknadshåndtering

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette. Søknader som kommer inn etter søknadsfristens utløp kan få vurdert sin søknad av ansettelsesutvalget.

Kontakt gjerne våre rådgivere i Headvisor AS ved Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045 eller Anders Bauge, tlf. 901 56 249 for en uforpliktende samtale. Styrets leder Ivar Eriksen kan også kontakts på tlf. 415 33 814. Alle henvendelser før søknadsfristen behandles konfidensielt inntil annet er avtalt. Søknadsfrist er 14.10.2018.

Søk stilling

Vis flere stillinger: