Stikningsleder

JR Anlegg er en maskinentreprenør med kjernekompetanse innen grave-, høvel- og dosertjenester. JR gjennomfører komplekse anleggsprosjekter innenfor samferdsel og annen infrastruktur. Dette inkluderer veg, bane, flyplass, fundamentering og maskintransport. JR er et heleid datterselskap av AF Gruppen og er organisatorisk underlagt AF Anlegg.

FirmaJR Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2018

JR Anlegg søker stikingsleder til spennende prosjekter på Østlandet

Arbeidsoppgaver:

Som stikningsleder vil du ha en viktig rolle i vår bedrift. Ansvarsområdene inkluderer å sikre og utarbeide underlag for målebrev i tett samhandling med prosjektleder/anleggsleder, og arbeid med mottak og kontroll av arbeidsgrunnlag. Videre vil du sikre bistand og tilrettelegging i forbindelse med oppmålingsarbeid og dokumentasjon, samt bistå prosjektene med mengdeberegninger og massedisponering på et digitalt høyt nivå. I tillegg vil du være delaktig i tilbudsprosesser, både med masseberegning av totalentrepriser og du vil være en støtte til de som kalkulerer.

Kvalifikasjoner

Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, er initiativrik og nysgjerrig, samtidig som du har et komprimossløst forhold til sikkerhet og kvalitet.

Vi ser gjerne at du har felterfaring som stikningsingeniør og har grunnleggende god kunnskap med Leicas landmålingsutstyr. Videre anser du deg selv som superbruker på Gemini terreng og du har erfaring med mengdeberegning i Gemini. Kalkulasjon og prosjektledelse vil være en naturlig del av dine arbeidsoppgaver dersom du har erfaring ifra tidligere og er interessert i å utvikle deg selv.

Vi har behov for stikningsleder på Østlandsområdet, men ber deg spesifisere i din søknad hvorvidt ukependling er aktuelt.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

Kontaktperson:

Jon Arve Rognerud

Daglig leder

JR Anlegg

+47 909 49 063

Søk stilling

Vis flere stillinger: