Ressursleder - vikariat

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist02.09.2018

NCC Infrastructure, Civil Engineering Norway, DK Øst, er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også mindre prosjekter innenfor anlegg, VA og drift- og vedlikehold. Til DK Øst søker vi nå etter Ressursleder.

RESSURSLEDER

Arbeidsoppgaver

Som ressursleder har du personalansvar for ca. 130 yrkesarbeiderne i DK Øst. Du skal sikre at prosjektene har optimal bemanning. I dette inngår innleie og utleie, samt oversikt over prosjektenes behov og total sysselsetting i distriktet. Du vil gjennomføre rekrutteringer, onboarding og oppfølging av nyansatte. Du vil også følge opp sykmeldte og tilrettelegge for alternativt arbeid. I rollen inngår også ansvar for å gjennomføre bemanningstilpasning etter virksomhetens behov. Du må også ha et godt samarbeid med våre tillitsvalgte. Utvikling av medarbeidere er en viktig del av denne stillingen. Vi forventer at du bidrar aktivt til medarbeidernes kompetanseutvikling, og at du benytter NCC Pulse (medarbeiderundersøkelse) og medarbeidersamtalen.

Kvalifikasjoner

Det er nødvendig med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen og med personalledelse. For å lykkes som ressursleder en det en fordel at du har:

  • evne til god planlegging og systematikk
  • evne til å jobbe selvstendig og å løse ad hoc-oppgaver
  • proaktiv og evne til å arbeide i et tidvis høyt arbeidstempo
  • god forretningsforståelse
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper

Stillingen er et vikariat på 1 år, med mulighet for fast ansettelse. Ønske om snarlig tiltredelse.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 2. september 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Susanne Martine Dyrkorn
HR Partner, NCC Infrastructure
+47 924 28 933
susanne.dyrkorn@ncc.no

Renate Berget
Distriktssjef DK Øst
+47 970 80 778
renate.berget@ncc.no

Vis flere stillinger: