Bjørnar Skogstad (t.h.) blir ny daglig leder hos Vindu Entreprenøren AS. Medeier i selskapet, Kai Rune Tangen (t.v.) er glad for å få Skogstad med på laget.

Vindu Entreprenøren ansetter daglig leder

Etter betydelig omsetningsvekst i 2017 styrker Vindu Entreprenøren nå staben. Bjørnar Skogstad ansettes som daglig leder fra 1. oktober.

Vindu Entreprenøren økte omsetningen med 42 prosent fra 2016 til 2017. Det oslolokaliserte selskapet, som er spesialister på bytte av dører og vinduer i borettslag og næringsbygg, har nå både større og flere prosjekter enn tidligere.

- Med flere store prosjekter må vi styrke stallen for å fortsatt kunne utføre våre tjenester med høy kvalitet, sier daglig leder og medeier Kai Rune Tangen.

Han er svært tilfreds over å nå få Bjørnar Skogstad med på laget. Skogstad har flere år somsalgssjef prosjekt i Sentrum Bygg bak seg, og kjenner bransjen godt. Fra og med 1. oktober er han på plass som ny daglig leder hos Vindu Entreprenøren. Tangen går tilbake i rollen som prosjektleder – en rolle hvor han mener han får brukt sin kompetanse best.

- Bjørnar Skogstad kommer inn med stor kompetanse på leverandørsiden og har mye kunnskap om produktene som er aktuelle for våre prosjekter. Han har en kompetanse vi lenge har ønsket i vårt selskap. Kombinasjonen riktig produkt, riktig pris og høy kvalitet skal gjøre Vindu Entreprenøren konkurransedyktig også i fremtiden, sier Tangen.