Prosjektleder Tekniske Entrepriser

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA, med ca. 90 medarbeidere med engasjement for å levere optimale energiløsninger. Vi kjennetegnes ved at vi står inne for løsningsforslagene våre med større innslag av resultatgarantier enn det som er normalt. Forretningsenheten har en klar målsetting om å være en preferert energipartner både internt i AF Gruppen og eksternt. Enheten for Fornybar energiforsyning og tekniske entrepriser øker stadig oppdragsmengden samt tilstedeværelse i Bergen. Se mer om våre prosjekter og tjenester på www.afgruppen.no/energi.

Nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle vårt forretningskonsept. Vi trenger en nysgjerrig, dyktig og fremtidsrettet prosjektleder til en spennende stilling innen tekniske anlegg med energifokus.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utforme og selge inn gode energitekniske og tverrfaglige løsninger
  • Kalkulasjon og innkjøp av tekniske komponenter og kontrahering av entrepriser
  • Planlegge og lede større prosjekter, herunder kontrakt, økonomi og rapporteringsansvar

Du kjennetegnes av en drivkraft for å utvikle, motivere og inspirere dine medarbeidere og ta gruppens betydelige kompetanse til et nytt nivå. Du har i tillegg en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg og erfaring fra å planlegge og gjennomføre større prosjekter. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole (rør, ventilasjon, elektro)
  • Erfaring kan veie opp for manglende utdanning
  • God kjennskap til bransjen og prosjektmarkedet
  • Bakgrunn fra ledelse av tekniske entrepriser med minimum 3 - 5 års praksis

Har du faglig tyngde innen tekniske fag og erfaring/utdannelse fra bransjen, vil du kunne få en sentral rolle i enheten med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Arbeidsted vil primært være i Bergen og omegn, men noe reiser må påregnes i forbindelse med prosjekt. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med avdelingsleder Bjørnar Skibenes på 908 63 074.

Søk stilling

Vis flere stillinger: