Distriktsansvarlig B2B Oslo og Akershus

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitær-produkter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderoms-løsninger. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 40 land, 35 produksjonsenheter og en nettoomsetning på 2,6 milliarder sveitsiske franc. Geberit Norge AS har sitt hovedkontor på Lørenskog. I Norge distribuerer og selger selskapet varemerkene Ifø, Porsgrund og Geberit. Les mer om selskapet vårt på www.geberit.no. Vi søker nå etter

FirmaGeberit
FylkeOslo, Akershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

Distriktsansvarlig B2B
Oslo og Akershus

Relasjonsbygger - Resultatbevisst – Strukturert

Dine hovedoppgaver

Øke salget og lønnsomheten av Geberits produkter i markedsområdet. Dette omfatter langsiktig relasjonsbygging mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor VVS-grossister, rørentreprenører og deres byggeprosjekter. Du skal markedsføre vårt leveringsprogram og videreutvikle kundens kompetanse på våre produkter. Som distriktsansvarlig vil du få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter/ teknisk opplæring samt messer. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil samarbeide tett med andre distriktsansvarlige i samme distrikt og rapporterer til salgssjef B2B.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter deg som primært har VVS -teknisk kompetanse. Erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende/sammenlignbare bransjer er positivt. Du er kreativ og initiativrik, tar ansvar og brenner for å skape gode løsninger for kundene. Du er videre:

  • Fremoverlent, effektiv, resultat- og løsningsorientert
  • Positiv, stabil, strukturert og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
  • Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. En oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller salgssjef B2B Andreas Ingrud på 908 26 289.

Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Søknadsfrist snarest.

Vi imøteser din søknad her!

Vis flere stillinger: