Reparatør

Cramo AS er en ledende utleieaktør i Europa og Norge. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Vi tilbyr våre kunder kapasitet, nærhet og kompetanse, og våre leveranser omfatter korttidsutleie av maskiner/utstyr, totalpakker ved større prosjekter, flerårige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Cramo AS har i dag 28 avdelinger og 230 ansatte.

Cramo AS er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001)

FirmaCramo
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.09.2018

Cramo har som mål å forme fremtidens utleiebransje ved å sette kundens behov først. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og fokus på utvikling, samarbeid og lidenskap for forbedring skal bidra til at vi når dette målet. Vær med å skap fremtiden som reparatør i Cramo.

Send oss en søknad og bli med laget!

Arbeidsoppgaver

Som reparatør/maler/lakkerer i Cramo vil du arbeide med oppdrag ved vårt nye anlegg på Haukås. Du vil ha en spennende og aktiv arbeidsdag sammen med vårt team som holder utstyret i orden. Du vil arbeide med maling/lakkering av maskiner og utstyr. Det vil også være noe reparasjonsarbeid på våre letthus.

Ønsket kompetanse

Vi søker deg som er allsidig håndverker og har teknisk innsikt. Du kan ha erfaring med maling/lakkering eller har bakgrunn som håndverker innen bygg eller vedlikeholdsarbeide.

Du må være vant med IT-verktøy som en del av arbeidshverdagen.

Personlige egenskaper

Du arbeider strukturert og målrettet, er løsningsorientert og kommuniserer godt med mennesker rundt deg. Likeledes er du vant til å jobbe både selvstendig og i team. Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; Troverdig, Kreativ og Forpliktende

Vi tilbyr

Er du den vi søker kan vi tilby en variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver, sammen med prestasjonsorienterte, profesjonelle, dyktige, hjelpsomme og vennlige kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Terje Corneliussen

Avdelingsleder

Telefon 948 00 464

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: