Seksjonsleder geoteknikk - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2018

Vil du være med å videreutvikle et ungt og innovativt geoteknisk miljø? Nå søker vi en seksjonsleder innen geoteknikk til vår divisjon for transport og byutvikling i Oslo.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I ET AV NORGES LEDENDE RÅDGIVNINGSMILJØER

Du vil ha ansvar for å utvikle seksjonens medarbeidere, og sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med våre ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Videre vil du bidra i tilbuds- og markedsarbeidet i regionen, og bistå til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere i prosjekter. Dette gir deg muligheten til å utvikle din egen fagkompetanse, samtidig som du har gode forutsetninger for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet.

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi – og vi fortsetter å vokse. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter. Det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER, OG BRENNER FOR UTVKLING AV TALENTER OG FAGET

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik, er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

Du har:

  • Høyere byggteknisk utdannelse
  • Relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • God forretningsforståelse og evner å skape resultater
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk

Ønsket:

  • Lederutdanning og/eller –erfaring fra prosjekt- eller linjeledelse
  • Stor handlekraft og gjennomføringsevne
  • Solid oversikt og innsikt i fagområdet til seksjonen

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen flyplasser, veg, bane, tunneler og bruer. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og integritet.

Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo, Løren/Hasle.

Kontaktperson: Erik Sundet, e-post: esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, e-post: kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Søk stilling

Vis flere stillinger: