Kommunikasjonsrådgiver - engasjement

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist14.09.2018

NCC IndustryAS tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry AS søker etter en dyktig kommunikasjonsrådgiver til et vikariat for 1 år. Personen vil inngå i et nordisk kommunikasjonsteam i et konsern med høye ambisjoner om å fornye bransjen og tilby våre kunder de beste bærekraftige løsningene. Stillingen vil rapportere til Head of Communications, NCC Industry.

Din rolle

Vi leter etter en utadvendt og engasjert kommunikatør som liker å uttrykke seg skriftlig og evner å snakke med folk for å lete fram gode saker. Vi har mange kanaler som krever innhold, og som kommunikasjonsrådgiver vil du bidra med innhold og produsere materiale til disse. Du vil også ha ansvar for NCC Industry sine innholdssider på ncc.no, samt intranett. Samtidig trenger vi en person som kan koordinere produksjon av markedsmateriell, og følge opp dette fra behov til ferdig produkt. Det er viktig for oss at du liker å ta initiativ, produsere og ha et godt overblikk - samt å kunne styre oppgavene helt i mål.

Dine kvalifikasjoner og kompetanse

Som kommunikasjonsrådgiver vil du være en etterspurt ressurs. Du er imøtekommende, fremoverlent og nytenkende, med gode evner til relasjonsbygging både internt i NCC og til våre kunder og samarbeidspartnere. Det er viktig at du identifiserer deg med NCCs verdigrunnlag.

Som egnet kandidat bør du ha:

  • 3-5 års erfaring fra journalistikk eller kommunikasjonsrådgivning
  • relevant høyere utdanning innen journalistikk, kommunikasjon eller PR
  • erfaring med ulike publiseringsverktøy
  • god kjennskap til sosiale medier og bruk av disse
  • erfaring fra EpiServer er en fordel
  • film/foto-kompetanse er en fordel
  • utmerkede språkkunnskaper (norsk og engelsk), både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Vår nye kollega blir en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og være en del av et team med engasjerte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et internasjonalt miljø som både er spennende, variert og utfordrende.

Kontorplass vil være på Brynseng i Oslo, men det må påberegnes noe reiseaktivitet i Norge og Norden. Som deltaker i vårt nordiske kommunikasjonsteam får du gode muligheter til å vokse og selv skape en engasjerende og utviklende arbeidsdag. Våre verdier ærlighet, respekt, tillit og skaperevne står sentralt i måten vi samhandler i konsernet.

Ytterligere informasjon

Registrer din søknad og CV i vårt søknadssystem innen søknadsfristen 14. september 2018.

Er du interessert i å vite mer om rollen som kommunikasjonsrådgiver? Ta gjerne kontakt med Tove Hernes, HR Sjef NCC Industry - se kontaktdetaljer.

Søk her

Kontaktpersoner:

Tove Hernes
HR-sjef, NCC Industry AS
+47 907 25 032
tove.hernes@ncc.no

Merja Alastalo
Head of Communications, NCC Industry
+358 10 507 6948
merja.alastalo@ncc.fi

Vis flere stillinger: