Seksjonsleder ingeniørgeologi - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2018

Vil du ha en sentral rolle og innflytelse i et internasjonalt geofaglig miljø? Nå søker vi en seksjonsleder innen ingeniørgeologi til vår divisjon for transport og byutvikling i Oslo.

Ønsker du å bidra til videreutviklingen av et ungt og innovativt ingeniørgeologisk miljø? COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi – og vi fortsetter å vokse. Nå ser vi etter en seksjonsleder med gode lederegenskaper, som motiveres av å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos sine medarbeidere.

BLI LEDER FOR ET GEO-TEAM MED AMBISIØSE KOLLEGER

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Du får en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling. Du vil bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bistå til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi. Det internasjonale samarbeidet innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi styrker vårt tilbud, og bidrar med nødvendige ressurser til alle typer oppdrag.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe i prosjekter sammen med dine medarbeidere. På den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER, OG BRENNER FOR UTVKLING AV TALENTER OG FAGET

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik, er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

Du har:

  • Høyere byggteknisk utdannelse
  • Relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • God forretningsforståelse og evner å skape resultater
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk

Ønsket:

  • Lederutdanning og/eller –erfaring
  • Stor handlekraft og gjennomføringsevne
  • Solid oversikt og innsikt i fagområdet til seksjonen

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen flyplasser, veg og bane, bruer og ikke minst innenfor tunneler. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø, som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo, Løren/Hasle.

Kontaktperson: Erik Sundet, e-post: esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, e-post: kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575.

Søk stilling

Vis flere stillinger: