Erfaren Geotekniker - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2018

Vil du jobbe på noen av landets største prosjekter? Nå søker vi en erfaren geotekniker som kan bidra til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

COWI fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget, fra geotekniske grunnundersøkelser og datarapporteringer, til beregninger og uavhengig geoteknisk kontroll.

I Norge er COWI involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene, som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Vi jobber også blant annet med vegprosjektene E18 Rugtvedt–Dørdal og E16 Bjørum–Skaret.

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter, og det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Med kvalifiserte grunnborere tilbyr COWI alt fra den enkleste sondering, til mer avanserte oppdrag med egne borerigger - både på land og i vann. I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, som ingeniørgeologi, hydrogeologi og miljøteknikk.

DU ER FAGLIG ENGASJERT, JOBBER SELVSTENDIG OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER

Vi søker en erfaren geotekniker med solid forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter. Du jobber målrettet for å oppnå gode resultater for COWI, våre samarbeidspartnere og kunder.

Som Erfaren Geotekniker i COWI får du mulighet til å jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels- og byggeprosjekter. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe, og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker også at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/M.Sc. eller Ph.d innenfor fagområdet med min. 7 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring fra anleggsteknikk, grunnundersøkelser og geoteknisk prosjektering
  • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig

Dine egenskaper:

  • Du jobber selvstendig og har gode samarbeidsevner
  • Du er nysgjerrig og faglig engasjert
  • Du er kvalitetsbevisst
  • Du er omstillingsdyktig
  • Du har evne og vilje til å lære bort
  • Du er forretningsorientert og har evne til å skape gode kunderelasjoner

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo (Løren/Hasle), men for riktig kandidat kan vi se på muligheten til å tilrettelegge arbeidsplass ved en av våre andre kontorlokasjoner i Drammen, Bergen, Trondheim eller Fredrikstad.

Kontaktperson: Erik Sundet, e-post: esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, e-post: kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Søk stilling

Vis flere stillinger: