Distriktsansvarlig

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med rørsystemer og ventiler for distribusjon av tappevann, varme, sprinkler og kjøling i boliger og yrkesbygg. Våre varer selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. Armaturjonsson hadde i 2017 en omsetning på 275 millioner NOK og fremstår som økonomisk solid. Hovedkontoret ligger på Langhus i Ski kommune. Vi skal være den beste partneren for VVS-bransjen. Vi er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring, eller evne til å tilegne seg dette, og som brenner for at våre kunder skal få de beste forutsetningene for sine installasjoner. Våre verdier er løsningsorientert, imøtekommende, pålitelig og innovativ. For mer informasjon www.armaturjonsson.no. Vi søker nå etter en ny ressurs som bidra til vår verdiskapning!

FirmaArmaturjonsson
FylkeAkershus, Hedmark, Oppland
StedLanghus
Søknadsfristsnarest

Distriktsansvarlig Hedmark, Oppland og Akershus Nord

Sterk faglig – Resultatbevisst – Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Armaturjonssons produkter i ditt markedsområde.Dette området er svært viktig for oss med en betydelig markedsandel.

Du skal bygge og opprettholde gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere og rørgrossister. Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning/support, spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av kundebesøk, avholdelse av infomøter, teknisk opplæring, og messer. Du vil rapportere til salgssjef.

Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er « Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!».

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

VVS Teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med sterk og relevant faglig erfaring. Du deler dine kunnskaper, har en markedsrettet innstilling, og gjerne erfaring fra salgsarbeid. Du behersker engelsk muntlig. Du ivrer etter å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig, for å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stødig, ærlig og pålitelig
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk

Vi kan tilby deg

  • Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et team med engasjerte og kvalifiserte kollegaer.
  • Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform», som gir muligheter for både faglig og personlig utvikling
  • En oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser og påvirkningsmuligheter
  • Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Kontoradresse etter avtale

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller salgssjef Øyvind Christiansen på 909 28 746. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Søknadsfrist er snarest. Vi imøteser din søknad og CV ved søknad via denne siden

Vis flere stillinger: