Vi søker senioringeniør elektro/ IKT for sykehus- og helsebyggprosjekter

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist30.11.2018

Norconsult har et sterkt fagmiljø i Sandvika innen sykehus og institusjonsbygg, og avdelingen er involvert i en rekke pågående større sykehusrelaterte oppdrag. På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå to dyktige medarbeider innen fagområde elkraft og/ eller IKT.

Vi ønsker at du har erfaring fra entreprenør, rådgiver, leverandør eller fra sykehusdrift eller -eiendom. Du vi få en sentral rolle i våre prosjekter, med mulighet til å utvikle din kompetanse i Norges største rådgivende miljø. Stillingen vil være utviklende og utfordrende.

Vi utfører tverrfaglig prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med elektrotekniske installasjoner, IKT og Automasjon for; sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energisentraler og komplekse nødstrømsanlegg. Våre oppgaver er primært knyttet til tekniske anlegg, men krever i større grad engasjement og noe kjennskap til virksomheten, produksjonen og noe spesialanlegg. Vi jobber tett med kunden, og troverdighet og kompetanse er sentrale momenter.

Det tverrfaglige fagmiljøet i Sandvika består av over 45 personer, med 18 personer i avdelingen. Du vil bli del av et trivelig og spennende miljø. Det er i dag utstrakt samarbeid på tvers av regioner og kontorer.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Primært kontorsted vil være på Sandvika, men du vil kunne tilknyttes prosjekter både lokalt og nasjonalt.

For oss er det viktig at du:

  • Har universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske fag (automatisering, elkraftteknikk, teleteknikk etc.)
  • Gjerne har fagbrev
  • Har minst 8 års erfaring.
  • Er løsningsorientert og engasjert
  • Har interesse for relasjonsbygging og kundekontakt
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Har gode samarbeidsevner med alle aktører i et byggeprosjekt

Innsendelse av søknad:

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne avd. leder Klaus Andreassen, tlf: 99 56 55 16.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad


Vis flere stillinger: