Finanssjef

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke ASA
FylkeOslo
Søknadsfrist03.09.2018

Finansavdelingen er under videreutvikling for å ivareta konsernets økende finansielle kompleksitet. Finanssjef vil i samarbeid med Finansdirektør, ha ansvar for å lede og ytterligere videreutvikle konsernets sentrale finansfunksjon. Finanssjef vil ha personalansvar. Finansavdelingen arbeider tett med konsernets økonomifunksjon og prosjektorganisasjon. Stillingen rapporterer til Finansdirektør og er plassert på Veidekkes hovedkontor på Skøyen.

Ansvarsområder

  • Finansiell strategisk planlegging
  • Sikre konsernets kortsiktige og langsiktig finansielle behov
  • Fremmedkapital-oppfølging, herunder bankrelasjoner
  • Kapitalstyring, allokering og forvalting
  • Cash management
  • Rente- og valutaeksponering og håndtering
  • Samarbeid og støtte virksomhetene i finansielle problemstillinger
  • Aktiv deltagelse i relevante interne fora

Kvalifikasjoner

Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og en solid erfaring innen finans, primært fra større industri/handelsskaper. Du er metodisk og faglig sterk samt er opptatt av å levere resultater med høy grad av service, presisjon og etisk standard.

Personlige egenskaper

Rollen krever solid relasjonskompetanse, gode pedagogiske evner samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du trives med uformelle miljøer og evner å navigere, involvere og samspille i en stor og kompleks organisasjon.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Om finansavdelingen

Finansavdelingen er en sentral stabsfunksjon for hele Veidekkekonsernet. Avdelingen er ansvarlig for finansiering, cash management, bankrelasjoner, rente- og valutaeksponeringer og garantier. Investor Relations, herunder aksjer til ansatte, forsikring og pensjon, er videre underlagt finansdirektør. I tillegg fungerer avdelingen som støtte og rådgiver for de operative enhetene og ledelsen i Veidekke.

Spørsmål om stillingen

Eva Sandboe

Rekrutteringspartner

Telefon 909 67 644

Søk stilling

Vis flere stillinger: