Höegh Eiendom har ansatt Cecilie L. Bruusgaard som ny utleiesjef i Oslo. Foto: Höeg Eiendom

Höegh Eiendom med ny utleiesjef i Oslo

I møte med høy aktivitet har Höegh Eiendom ansatt Cecilie L. Bruusgaard som ny utleiesjef i Oslo.

Det skriver eiendomsselskapet i en pressemelding tirsdag.

– Höegh Eiendoms langsiktige satsning appellerer til hvordan jeg selv liker å jobbe, og jeg håper å bidra med å tenke konseptuelt og helhetlig rundt dette området, sier Cecilie L. Bruusgaard i pressemeldingen.

Kjøpesentererfaring

Bruusgaard kommer fra en tilsvarende stilling i kjøpesentergiganten Citycon, tidligere Sektor, og har tidligere også jobbet i Amfi.

– Jeg tar med meg tankegangen og erfaringene med stedsutvikling knyttet til kjøpesenter, og synes det er spennende å utvide arbeidsfeltet til etter hvert også å gjelde kontorbygg, sier hun.

Utleiesjefen hadde første arbeidsdag 6. august, og handelshuset som etableres i Vinmonopolets gamle tapperi er et av fokusområdene den første tiden, heter det i pressemeldingen.

Urbant satsingsområde

Höegh Eiendom har de senere årene spesialisert seg på å transformere gamle industriområder i Oslo, Ski og Moss. Ansettelsen av en ny utleiesjef er, ifølge pressemeldingen, et uttrykk for stor aktivitet og for at HasleLinje i Oslo er et viktig satsningsområde.

– Cecilie L. Bruusgaard har lang fartstid i eiendomsbransjen og kan vise til svært gode resultater. I Höegh Eiendom er vi opptatt av å utvikle attraktive og bærekraftige bymiljøer for de som skal bo og arbeide der i dag, samt for kommende generasjoner. Vi er glad for å få med oss en dyktig utleiesjef som deler dette tankegodset, uttaler Cato D. Lauritzen, Direktør for forretningsområde Oslo