Brukonstruktør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen transport, bygg, arkitektur & plan, vann, miljø & helse, energi, olje & gass samt management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer, og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist09.09.2018

Avdeling Bru og Anlegg i Drammen er i vekst, og vi søker nye brukonstruktører som kan bidra i vår videre utvikling.

Avdelingen har 28 ansatte i Drammen og hovedoppgavene er prosjektering av nye bruer samt inspeksjon og vedlikeholdsplanlegging av eksisterende bruer.

Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Om stillingene

Vi trenger en lagspiller som kan jobbe målrettet med prosjektering av bruer i tett samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere. Du vil jobbe med mindre og større bruprosjekter, og stillingen rapporterer til fagansvarlig i prosjekter.

Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomhet til Rambøll i Norge, og vi arbeider med bruprosjekter over hele landet og i utlandet. Vi har et nært samarbeid med kontorene til Rambøll i andre land, og vi er en del av Rambøll sin satsning på å vinne de store internasjonale bruprosjektene.

Hvem vi søker

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og gi merverdi for kunden. Du har gjerne erfaring fra oppdragsgjennomføring, kjennskap til relevant regelverk og prosjekteringsverktøy.

Den rette personen har:

  • Mastergrad innen konstruksjonsfag med 0-5 års erfaring innen bruprosjektering
  • Erfaring med bruprosjektering og tilhørende regelverk
  • Erfaring med elementanalyser og BIM vil være en fordel
  • Gode samarbeidsevner.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt kompetansen din og anledning til å utvikle denne kompetansen til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Vi utarbeider en egen kompetanseplan i samråd med deg slik at du vil ha god mulighet for egenutvikling.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Olav Lahus på telefon 414 89 194 eller e-post olav.lahus@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: