Servicetekniker - Energisentraler

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

Vår virksomhet vokser og til vår avdeling for Energiservice i Oslo søker vi tekniker for oppfølging av produksjonsanlegg for vannbåren varme og kjøling.

Arbeidsoppgaver:

  • Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg
  • Utbedring av driftsutfordringer i større energisentraler
  • Bistand og utførsel av tekniske oppgraderinger
  • Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg
  • Fjernovervåking av SD-anlegg
  • Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden
  • Mulighet for å delta i vaktlaget på sikt

Kvalifikasjoner:

Du har relevant fagbrev innen tekniske fag, fagbrev elektro Gr. L eller automasjon er å foretrekke. Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi tverrfaglig innsikt og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg.

Du kjennetegnes av å være selvstendig, å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, og at du har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi.

AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktperson:

Mathias Ødegård

Prosjektdirektør

+47 416 91 925

Mathias.Odegard@afgruppen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: