Terje Mjøs

TeleComputing kjøper Excanto

TeleComputing kjøper det svenske selskapet Excanto, og styrker posisjonen i Sverige og satser tungt på eiendomsbransjen.

– Vi skal være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Med Excanto på laget styrker vi posisjonen ytterligere i Sverige generelt, og mot både svenske og norske kunder i eiendomsbransjen spesielt, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

Excanto er store på IT-løsninger til eiendomsbransjen i Sverige. 

– Det er en rivende teknologisk utvikling i eiendomsbransjen, som i andre bransjer. Med Excanto tar vi nå ytterligere steg for å bli kundens beste partner på digitalisering, sier Mjøs.

TeleComputing har i 2018 kjøpt fem andre selskaper, og styrkingen av skyekspertisen og rådgivningskompetansen og -kapasiteten er viktig. Kjøpet av integrasjonsspesialisten iBiz Solutions i vår, og de nylige oppkjøpene av IT-selskapene 99X, Keystep, Digisys og LanTeam, er sentrale brikker i TeleComputings planer for videre vekst.

– Kundene vil bruke mulighetene i skyen, men trenger rådgivning på veien. Vi merker også større etterspørsel etter gode integrasjonsløsninger og sikkerhetstjenester, og målet er å tilby det fremste kompetansemiljøet på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, sier Mjøs.