Finanskonsulent

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8.000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke ASA
FylkeOslo
Søknadsfrist03.09.2018

Veidekkekonsernets finansavdeling søker finanskonsulent med erfaring innen cash management. Finansavdelingen er en sentral stabsfunksjon for hele Veidekkekonsernet. Avdelingen fungerer som støtte og rådgiver for prosjekter i enhetene, divisjonsstaber og ledelsen i Veidekke. Stillingen som finanskonsulent krever tett samarbeid med enhetenes økonomifunksjoner og rapporterer til konsernets finanssjef.

Arbeidsoppgaver

Som finanskonsulent i Veidekkekonsernet skal du arbeide med betalingsformidling og betingelser knyttet til konsernet, herunder utarbeide og videreutvikle rutiner for betalingsformidling, jobbe med onboarding av nye selskaper og videreutvikle og profesjonalisere prosesser.

Du vil bli administrator for konsernets nettbank og internasjonale cashpool, samt jobbe med KYC.

Kvalifikasjoner

Du har høyere økonomisk utdanning med tre til fem års erfaring innen finans og kunnskap innen cash management. Du er serviceinnstilt, god til å involvere og tenker både helhet og bredde. En sterk relasjonsbygger med evne til å arbeide på tvers i en organisasjon.

Du har god forståelse for prosessorientering og leverer resultater med høy grad av service og etisk standard.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk, profesjonell, pålitelig og systematisk. Du evner å forstå komplekse organisasjoner, samarbeider godt med andre og trives i et uformelt miljø.

Vi tilbyr

Du blir en del av et selskap med en uformell omgangstone og et positivt, involverende og løsningsorientert arbeidsmiljø kjennetegnet av engasjement og vilje.

Veidekke har gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom selskapets aksjeprogram for ansatte. Halvparten av de 8.000 medarbeidere eier aksjer i selskapet.

Spørsmål om stillingen

Fredrikke Rønsen

Telefon 994 37 751

Søk stilling

Vis flere stillinger: