Distriktsansvarlig selger - forhandler & proff

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til byggebransjen. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med 18.000 ansatte i over 90 land. Det norske kontoret har 60 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

FirmaSika Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfristsnarest

Sika, Casco og Schönox er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.

Vi forsterker vårt salgsapparat, og søker en engasjert og ambisiøs distriktsansvarlig selger - forhandler & proff for Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane. Hos oss får du en spennende stilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende og selvstendige oppgaver for å bidra til at vi når fram til nye og eksisterende kunder med våre produkter og løsninger. Du får store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, firmabil mm.

Som distriktsansvarlig selger får du resultatansvar for egen kundeportefølje i henhold til budsjett. Du vil være teknisk rådgiver på gulvlim og gulvsparkel eksternt, og en teknisk ressurs på gulvhåndverk internt. Du vil også arbeide med sortimentsoptimalisering, oppsalg, mersalg, eksponering og butikkombygging hos i byggevare og faghandel.

Vi søker en nøyaktig, strukturert og selvgående medarbeider med stor gjennomføringsevne og et brennende ønske om å lykkes. Du bør ha utdanning som håndverker - helst innen gulvhåndverk - og/eller utdanning og praktisk erfaring innen faghandel / byggevare retail. Lyst og evne til å skape resultater, samt god forretningsmessig forståelse er viktige egenskaper for å lykkes.

ARBEIDSOMRÅDER:

  • utarbeide, gjennomføre og følge opp budsjett og handlingsplan for kundene i distrikt Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane
  • planlegge, tilrettelegge og gjennomføre produktpresentasjoner, innsalg av nyheter, demonstrasjoner, opplæring, kurs og arrangementer for kunder i distriktet i inn- og utland
  • byggeplassbesøk med reklamasjonshåndtering og brukerrådgiving
  • arrangere og delta på messer og kundesamlinger

VI SØKER DEG SOM:

  • har håndverksbakgrunn innen faget, helst med svennebrev og dokumentert salgserfaring
  • har driv, handlekraft og pågangsmot, og ser muligheter heller enn begrensinger
  • er pålitelig, etterrettelig, arbeider effektivt, ryddig og strukturert, og skaper tillit hos kunder og samarbeidspartnere
  • har bosted i umiddelbar nærhet til Ålesund
  • kommuniserer sikkert og tydelig på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • er fortrolig med PC/CRM som arbeidsverktøy, og forstår betydningen av god og nøyaktig rapportering
  • har førerkort klasse B

Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

Søk på stillingen her

Kontaktperson:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent

IMPACT AS

ss@impact.no
+4791635552

Vis flere stillinger: