Daglig leder

Hinnstein AS er et selskap som tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester innen planlegging og prosjektering av bygg og konstruksjoner, elektro, VVS, arealplanlegging, infrastruktur, vann- og avløpsanlegg og energi og miljø. Vi bidrar til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester fra idéutvikling og overordnede planer til prosjektering og driftsstøtte. Vi har et godt omdømme hos våre oppdragsgivere.

Som ansatt i Hinnstein vil du få varierte oppgaver og faglig utvikling gjennom samarbeid med dine nye kollegaer. Vi har et svært godt arbeidsmiljø, og holder til i Harstad sentrum. Firmaet eies i sin helhet av de ansatte og vi er i dag 18 medarbeidere.

FirmaDfind Executive for Hinnstein
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist02.09.2018

Vår nåværende daglige leder ønsker å tre inn i fagstilling i bedriften, og vi søker nå ny daglig leder som skal overta ledelsen av et selskap i sterk vekst.

Hinnstein har med sin lokale tilhørighet befestet en sterk posisjon i markedet og har markert seg som en aktør som tilbyr høy kompetanse og bredt spekter av ingeniørtjenester. Hinnstein utfører prosjektering innen bygningsteknikk, elektroteknikk og automatisering, VVS-teknikk, arealutvikling, samferdsel samt vann-, miljø- avløpsteknikk. Vi utfører også prosjekt- og byggeledelse.

Med lokalt eierskap og entusiasme er vi framoverlent og tilpasser oss raskt kundens ønsker og behov. Med solide kunder som Forsvaret, Harstad kommune, HRS, Statkraft Varme, Statens vegvesen, LKAB, Statsbygg og mange store entreprenører, ser vi store utviklingsmuligheter for vår virksomhet.

Som daglig leder vil du bli en viktig ressurs i selskapets strategiarbeid i samarbeid med styret. Du har ansvaret for daglig drift, personalledelse og økonomistyring.

Du vil være selskapets ansikt utad, og det er derfor viktig med gode relasjonsbyggende egenskaper og gjerne et godt nettverk i relevante bransjer.

Vi søker fortrinnsvis personer med høyere utdanning, god kjennskap til bransjen og erfaring med personalledelse.

Du er velkommen til å ringe Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597 for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søk stilling

Vis flere stillinger: