Leder Norsk Betongforening

Tekna er lidenskapelig opptatt av teknologi og realfag. Våre vel 74.000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnsutfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi – og vi blir stadig flere. Vi er stolte over å representere og ivareta interessene til mange av Norges smarteste hoder. Teknas generalsekretariat består av 130 medarbeidere, og hovedkontoret ligger i Oslo. Mye av arbeidet er prosjektorganisert på tvers i organisasjonen for å nå Teknas mål. Mer informasjon på www.tekna.no.

Norsk Betongforening (NB) skal være det samlende forumet for betongfaget i Norge. NB er den største av ca 20 faglige foreninger som har samarbeidsavtale med Tekna om blant annet sekretariat, markedsføring og medlemstjenester. I Tekna har NB en leder og et kjerneteam samt tilgang til ekstra/annen kompetanse og kapasitet etter avtale. Avtalen med Tekna omfatter blant annet bistand til gjennomføring av faglige kurs, konferanser, møter og regnskap.

Norsk Betongforening skal arbeide for å:

NB er et forum for alle som arbeider med, eller på annen måte har interesse for betong og betongfaget. Medlemskapet er åpent for alle via personlig- eller firmamedlemskap. NB ledes av styret. Høyeste myndighet er årsmøtet. Styret har nedsatt faste komiteer som er delegert oppgaver innenfor ulike felt.

Informasjon om NBs aktiviteter og ulike virksomheter finnes på www.betong.net

FirmaNorsk Betongforening
FylkeOslo
Søknadsfrist02.09.2018

Vis flere stillinger: