Energi og miljøingeniør

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist24.08.2018

Du er engasjert og er motivert for å bidra til at vi blir best i det vi gjør. Du vil bli en del av Drift, energi og miljøseksjonen. Vi har ansvar for driften av alle våre skolebygg, samt en særskilt oppgave i å redusere energibruk og øvrig miljøpåvirkning fra både drift og vedlikehold av byggene. Seksjonen skal også bidra med råd og veiledning innenfor sitt fagfelt, med sikte på å oppnå best mulig ytelse på alle energi- og miljørelaterte forhold i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Seksjonen har 28 fast ansatte medarbeidere. Vi trives godt sammen, gjør hverandre gode, deler engasjementet for faget vårt og ønsket om å levere gode tjenester til våre kunder.

Vil du være med i vårt team?

Arbeidsoppgaver

I en variert arbeidshverdag, hvor vi fordeler oppgaver på bakgrunn av spesialkompetanse, vil du hovedsakelig ha følgende oppgaver:

  • Gjennomføre energiledelsesaktiviteter, driftstiltak, og utarbeide energihandlingsplaner
  • Utarbeide energibudsjett og budsjett for renovasjon og kommunale avgifter
  • Utarbeide grunnlag for energifakturering og bistå ved endringer i energibudsjett
  • Gjennomføre måling av energibruk, vannforbruk og renovasjonsfraksjoner
  • Melde inn energimålere og opprette elkraft-abonnement og leveranseavtale for fjernvarme og andre energivarer
  • Bistå ved inngåelse av avtale om levering av elektrisk kraft, levering av fjernvarme og gjennomføre anskaffelser av andre energivarer
  • Svare på henvendelser fra leietakere og kommunens organer vedrørende energi, vannbruk, renovasjon, budsjetter, energireduserende tiltak og andre miljøtiltak
  • Utarbeide undervisningsmateriell og gjennomføre opplæring
  • Gi råd til prosjekter, leietakere og foretakets medarbeidere
  • Bistå ved søknad om tilskudd til energitiltak
  • Gjennomføre energimerking av bygg og energivurdering av tekniske anlegg
  • Initiere og gjennomføre tiltak for ytre miljø, økologisk kvalitet og økt biologisk mangfold

Kvalifikasjoner

Høyere teknisk utdannelse innenfor energi- og miljøfagene, og erfaring fra tilsvarende stilling. Særlig bred og relevant faglig bakgrunn kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Egenskaper

Det legges vekt på personlig egnethet og egenskaper som stor gjennomføringsevne og evne til å skape god dialog med samarbeidspartnere og leietakere. Du er genuint opptatt av og interessert i energi og miljø. Å lære nye ting er viktig for deg, og det er naturlig for deg å dele kunnskapen med de rundt deg. Du har gode dataferdigheter og jobber systematisk, samtidig som du kommuniserer svært godt både skriftlig og muntlig på norsk.

Vi tilbyr

Spørsmål om stillingen

Bjørn Antonsen

seksjonsleder

Telefon 982 30 086

Søk stilling

Vis flere stillinger: