Senior miljørådgiver innen økologi/naturmangfold

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.09.2018

Senior miljørådgiver innen økologi/naturmangfold - Trondheim

Miljø & Helse globalt består av 2000 medarbeidere, hvorav ca 60 medarbeidere er fordelt på tre avdelinger og seks kontor i Norge. Vi har mange spennende prosjekter og søker nå ny medarbeider innen økologi og naturmangfold i Trondheim. Ved Trondheimskontoret er vi i dag 19 høyt kvalifiserte medarbeidere innenfor de fleste miljøfag, men trenger en spydspiss innenfor økologi og naturmangfold.

Om stillingen:

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre relevante miljøoppdrag til avdelingen. I tillegg blir du sentral i å bidra til faglig utvikling innenfor naturmangfold og økologiske problemstillinger i Miljø & Helse i Norge, veilede andre medarbeidere og bidra til å bygge opp en sterk faggruppe. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Miljørådgivning og utredning innenfor naturmangfold i egne og tverrfaglige prosjekter
  • Etablere og videreutvikle nettverk av relevante kunder
  • Samarbeide tett med andre relevante fag i Rambøll

Hvem vi søker:

Vi ser etter deg som har allsidig kompetanse på kartlegging, utredning og rådgivning innenfor temaet naturmangfold. Du må ha minimum fem års rådgivningserfaring eller tilsvarende innenfor fagfeltet, kompetanse innen ett eller flere av fagområdene økologi, vegetasjonslære eller kompetanse på andre artsgrupper, stort nettverk blant offentlige og private selskaper, forretningsforståelse, ser markedsmuligheter og har evne til å skape merverdi for kunden. Du bør også ha erfaring fra større utrednings- eller kartleggingsprosjekter eller NiN-kartlegging. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig engasjert, har ambisjoner og ideer
  • Ønsker å bidra til å videreutvikle våre produkter
  • Evne til å ta helhetlig ansvar for prosjekter
  • Arbeide selvstendig så vel som sammen med andre
  • Ha faglig tyngde og ønsker å tilegne deg ny kunnskap
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Ta gjerne kontakt med Lise Støver Avdelingsleder Miljø & Helse på mob 980 18 499 eller Tom Øyvind Jahren Nettverksleder økologi på mob 917 59 106 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: