Prosjektleder

Consto har siden etableringen i Tromsø i 2006 blitt en av landets største entreprenører med en omstening på 5,6 mrd NOK i 2017.

Consto Nord AS er konsernets byggselskap i Nord-Norge.
Vi har etableringer i de største byene og utfører prosjekter i hele landsdelen. Vi utfører boliger og alle typer næringsbygg - i anbud- og tilbudskonkurranser, og deltar gjerne fra idefasen til utvikling og gjennomføring.

Consto er en bedrift som verdsetter medarbeidere med selvstendighet, initiativ, kunnskaper, erfaringer og energi. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag. Du blir del av fortellingen fra virkeligheten, om å bygge Norge.

FirmaConsto Nord
FylkeNordland
StedBodø eller Mo i Rana
Søknadsfrist27.08.2018

På grunn av økt aktivitet har vi behov for å styrke våre virksomheter i Mo i Rana og Bodø med nye prosjektledere.

Som prosjektleder er din viktigste oppgave å ha sikker styring på økonomi og framdrift samtidig som du støtter og videreutvikler eget prosjektteam. Du er også flink med oppfølging av byggherre, myndigheter og øvrige samarbeidspartnere. I tillegg er du bekvem med strenge krav til KS, HMS og etikk.

Vi søker deg med erfaring fra ledelse av store og komplekse byggeprosjekter. Vi ønsker fortrinnsvis at du har bachelor eller master utdanning innen byggfagene, men vil også reflektere på annen relevant utdanning kombinert med interessant erfaring. God økonomiforståelse og evne til å trives i et hektisk miljø vil bli satt pris på.

Som ansatt hos oss gis du gode betingelser med solide utviklingsmuligheter i et av landsdelenes største selskaper. Miljøet er preget av høyt faglig nivå og hyggelig atmosfære.

For ytterligere opplysninger kan du kontakte prosjektsjef Jarl-Inge Losvik 952 26100, prosjektsjef Bengt Brobakk 99217432 eller personalsjef Ståle Sæther 954 73511.

Søk stilling

Vis flere stillinger: