Junior Salgskonsulent Facility Services

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeAkershus
StedRud
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et solid norskeid serviceselskap som i mer enn 20 år har levert tjenester innen Facility Services, dvs. tjenester som planter, renhold og hygieneartikler til bedriftsmarkedet (B2B), i hovedsak til små og mellomstore bedrifter innen privat og offentlig sektor.

Selskapet består av 30 dedikerte medarbeidere som daglig jobber under mottoet «Vi har sterk tro på at våre løsninger og produkter bidrar til et triveligere og mer effektivt arbeidsmiljø hos våre kunder».

På vegne av vår oppdragsgiver søker vi nå etter 2 junior salgskonsulenter til salg av planteløsninger, primært mot bedriftsmarkedet i Oslo Vest / Øst.

Du vil etter endt opplæring jobbe selvstendig både med mulighet til hjemmekontor, og i stor grad organisere din arbeidsdag ut fra hva som er formålstjenelig mht. kundebesøk etc.

Vi søker deg som har noe salgserfaring, og som ønsker en karriere innen salg. Du må ha kremmerånd, og vite hva som kreves av aktiviteter for å oppnå og opprettholde gode salgsresultater.

Du får god opplæring av erfarne dedikerte kollegaer, og eget salgsdistrikt etter nærmere avtale. Salgsområdene er inndelt i hhv. Asker & Bærum og Oslo, og selskapet holder til i trivelige lyse lokaler på Rud i Bærum.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Vi tilbyr:

* En spennende og utfordrende stilling i et solid selskap i vekst
* Et kollegialt og profesjonelt salgsmiljø
* God fastlønn og provisjonsordning
* Bilgodtgjørelse / bilordning, mobiltelefon, PC og utstyr

Arbeidsoppgaver:

* Selge planteløsninger til bedriftsmarkedet i Asker & Bærum eller Oslo
* Kartlegge markedet og finne potensielle kunder
* Følge opp forespørsler fra fremtidige kunder
* Avtale, forberede og gjennomføre salgsmøter
* Utarbeide tilbud og delta på anbud i samarbeid med interne ressurser

Egenskaper og kompetanse:

* Erfaring fra tjenestesalg mot B2B-markedet er en klar fordel
* Du er en god relasjonsbygger
* Du er blid og omgjengelig og har gode samarbeidsevner
* Du må være god i norsk, både muntlig og skriftlig
* Førerkort kl. B

Er du den vi leter etter? Ring Partner Per Espen Nordstrøm i Sonar Search & Selection på tlf. 977 35512, eller send din søknad / CV viadenne siden

Søknader behandles fortløpende.

Vis flere stillinger: