Glasshuspassasjen har fått nye eiere

Citycon har solgt sin del av Glasshuspassasjen i Bodø til en gruppe lokale investorer.

- Grupperingen som består av selskapene T. Kolstad Eiendom AS, PMG Holding AS, Otto Koch AS, kjenner eiendommen meget godt og har i dag eierinteresser i Glasshuset, heter det i en pressemelding.

 - Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med denne lokale grupperingen. De kjenner eiendommen godt og har de beste forutsetninger for å utvikle Glasshuset med Glasshuspassasjen videre. Samtidig er dette salget et naturlig steg i retning av en mer rendyrket portefølje med større sentre i de største byene, sier Håkon Dalland, kommersiell direktør i Citycon.

Glasshuspassasjen består av åtte leietagere og er på ca. 2 500 kvadratmeter. Kjøpesummen beløper seg til 35 millioner kroner.

- For oss er kjøpet av Glasshuspassasjen en veldig fin mulighet får å skape et mer integrert og helhetlig handelstilbud i sentrum. Vi er en sterk lokal eiergruppering, som kjenner eiendommen og de mulighetene som finnes for å utvikle denne eiendommen videre. Nå ser vi frem til å starte dialogen med leietakerne og samle hele Glasshusfamilien, sier Johan Jørgen Koch.

Transaksjonen ble avsluttet i begynnelsen av juli.