Prosjektingeniør

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

FirmaAF Decom
FylkeFlere fylker, Oslo
StedØstlandet
Søknadsfristsnarest

AF Decom søker prosjektingeniør med HMS-interesse til vår avdeling på Østlandet.

For å styrke avdelingen ser vi etter en ny medarbeider. AF Decom er Europas ledende entreprenør innen riving og miljøsanering, og med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Som prosjektingeniør ønsker vi at du deltar i den operative HMS-ledelsen i AF Decom-prosjekter. Arbeidsdagen vil være variert, men med hovedtyngde på HMS-arbeid ute på anleggsplassen. Du bør være strukturert, ha god praktisk forståelse og ha stor arbeidskapasitet. Sentrale arbeidsoppgaver vil være praktisk HMS-arbeid og prosjektstøtte.

Du evner å bygge lagånd, og skape engasjement blant medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Paul Wilhelmsen

Avdelingsdirektør Østlandet

+47 951 07 132

paul.wilhelmsen@afgruppen.no

Søk her

Vis flere stillinger: