VVS og energirådgiver

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist19.08.2018

Avdeling VVS, energi og miljø i bygg er i vekst, og vi søker nå deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som ny VVS og energirådgiver. Vi søker deg som er en løsningsorientert selvgående person og som kan fungere som mentor for andre. Du bør ha god kjennskap til bransjen og være faglig sterk. Hos oss vil du ta del i et team som har til ambisjon om å være i forkant av utviklingen, samt ha det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Oslo.

Om stillingen

Som VVS og energirådgiver hos oss vil du jobbe med spennende og ambisiøse prosjekter. Vi jobber med mange ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idè-utvikling til ferdigstilt bygg og videre med rådgiving i driftsfasen. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. Vi er også aktive i vårt nasjonale fagnettverk. Dine hovedoppgaver vil være som VVS og energirådgiver, som i samarbeid med mange andre fag, utvikler de beste løsningene.

Viktige oppgaver vil være:

  • Energiberegninger, inneklimasimuleringer, energirådgivning og optimalisering av tekniske anlegg
  • VVS prosjektering
  • Bidra til videreutvikling av VVS-faget innenfor energy
  • Markedsarbeid som kundemøter, presentasjoner, tilbudsarbeid og fagutvikling.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og er motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har god VVS-erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du bør ha en genuin interesse for energieffektivisering, miljø- og klimaløsninger og fornybar energi. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring med minst 3 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse av VVS-prosjekter. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team
  • Evne til å tenke strategisk
  • Faglig tyngde og integritet innen VVS-faget, spesielt med tanke på energi
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferie vurderer vi søknader i august.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Bendik Solhaug 976 58 771 eller Avdelingsleder Emil Nygård 970 41 414 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: