Seksjonsleder Urban Mobilitet

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist19.08.2018

Avdeling Transportplanlegging er en del av Rambølls globale satsing på Smart mobilitet. Avdelingen vokser, og har 20 høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi søker nå seksjonsleder for urban mobilitet til å være en drivkraft i videre utvikling. Seksjon urban mobilitet har ti ansatte, og har en variert oppdragsmengde innen trafikkteknikk og transportplanlegging – som utredninger om trafikk i by, gange, sykkel, kollektivtransport, kombinert mobilitet, varelevering, trafikkanalyser og trafikksikkerhet. Avdelingen har også en seksjon for ITS og transportmodeller. Arbeidssted er Oslo, Drammen, Tønsberg eller Arendal. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen mellom våre ulike lokasjoner.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre relevante oppdrag til avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre oppdrag og sikre personlig og faglig utvikling av seksjonens medarbeidere. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Delta som fagspesialist eller oppdragsleder i en- eller tverrfaglige oppdrag
  • Ha kontakt med kundene og markedet
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Erfaring som leder med personalansvar vil være en klar fordel. Du må ha relevant utdanning med mastergrad. Du må ha erfaring med å lede prosjekter og utredninger innen trafikk, transport og mobilitet. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til samarbeid på tvers av fag og landegrenser
  • Faglig tyngde og integritet innen urban mobilitet og trafikk
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferie så vurderer vi søknader i august.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Kari Ovesen Haugland, e-post: kari.haugland@ramboll.no , tlf 92831608 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: